Olen lõpetanud Tartu Tervisehoiu Kõrgkooli füsioteraapia eriala ning plaanin end täiendada magistri õpingute ja erialaste koolitustega. 

Huvi füsioteraapia vastu tekkis läbi spordi, olen terve elu spordiga tegelenud ning vigastustest taastumisel on füsioterapeudist palju abi olnud, õppima asudes sain kohe aru, et tegemist on minu erialaga, mulle meeldib inimesi aidata. Lisaks usun, et inimene on loodud liikuma ja füsioteraapiaga saab parandada oluliselt elukvaliteeti ning pikendada tervena elatud aastaid. Füsioterapeudina inspireerin inimesi liikuma ja ületama väljakutseid. Rõõm on näha, kui patsiendid taastavad jõu ja enesekindluse ning saavad elada täisväärtusliku elu. 

Vabal ajal tegelen jalgpalli ja jõutreeningutega, naudin aega lähedaste seltsis ning loen raamatuid.

Teenused mida osutan:

Valdkonnad millega ma tegelen:

  • skeleti-lihassüsteem,
  • trauma järgne füsioteraapia
  • geriaatiline füsioteraapia

Kuidas minu vastuvõtule saab?